KNMO Klankwijzer Magazine visitekaartje van de amateurmuziek

KNMO Klankwijzer Magazine visitekaartje van de amateurmuziek

KNMO Klankwijzer Magazine is het visitekaartje van de instrumentale amateurmuziek in Nederland. Dat zei KNMO-voorzitter Bart van Meijl vanmiddag bij de presentatie van het eerste exemplaar.

KNMO Klankwijzer Magazine wordt niet alleen verspreid onder alle bij de KNMO-bonden aangesloten verenigingen, ook portefeuillehouders kunst en cultuur van alle gemeenten, provincies, rijk en politieke partijen ontvangen deze week de nieuwe uitgave op hun bureau. Het blad komt bovendien te liggen bij alle 700 bibliotheken in Nederland. Ook tal van partners in de kunst- en cultuursector krijgen het magazine toegestuurd.

De KNMO lanceerde eind vorig jaar het nieuws- en informatieplatform KNMO Klankwijzer. Het multimediale platform omvat naast het (gedrukte) magazine een nieuwswebsite, digitale nieuwskrant, nieuwsbrief en nieuwsapp.

Actueel nieuws en tijdgevoelige onderwerpen worden via de digitale mediakanalen gratis aangeboden aan iedereen die daar belangstelling voor heeft. In het fysieke magazine wil de KNMO vooral de buitenwereld tonen dat muziek maken in verenigingsverband een hobby is waar 150.000 Nederlanders verdeeld over bijna 2500 verenigingen enorm trots op zijn.

KNMO Klankwijzer Magazine verschijnt in de loop van de komende week. Je kunt ook een persoonlijk abonnement nemen. De kosten zijn 17,44 euro per jaar (4 uitgaven). Opgave via redactie@klankwijzer.nl.

Op de foto: KNMO-voorzitter Bart van Meijl (links) ontvangt uit handen van uitgever Frank Vergoossen het eerste exemplaar van het nieuwe KNMO Klankwijzer Magazine.

Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld.

Gepubliceerd: 24 MAA 2019 - 17:51
Laatste update: 28 MAA 2019 - 10:47