KNMO Klankwijzer scoort met play-ins, masterclasses en workshops

KNMO Klankwijzer scoort met play-ins, masterclasses en workshops

Oproepen voor deelname aan educatieve activiteiten zoals play-ins, masterclasses, workshops, projectorkesten en cursussen zijn populair bij de lezers en volgers van KNMO Klankwijzer.

Aankondigingen van dit soort activiteiten scoren via de diverse mediakanalen van het nieuws- en informatieplatform KNMO Klankwijzer bovengemiddeld veel kliks. Geen wonder, want KNMO Klankwijzer bereikt niet alleen een specifieke sector uit de amateurmuziek, maar een breed publiek van mensen die interesse hebben in muziek maken.

Aanmelden van activiteiten kan op verschillende manieren.
• Vermelding van je activiteit als nieuwsbericht op de website. Deze service is gratis voor bij KNMO-bonden aangesloten verenigingen.

• Vermelding van je activiteit als nieuwsbericht in de digitale KNMO Klankwijzer Nieuwkrant die vrijwel wekelijks verschijnt en voor iedereen gratis beschikbaar is. Deze service is eveneens gratis voor bij KNMO-bonden aangesloten verenigingen.

• Plaatsen van een poster/flyer op de website en in de digitale krant. Deze wordt dan 3 weken geplaatst in de digitale nieuwskrant en op diverse pagina’s van de nieuwswebsite met gemiddeld ruim 1.000 bezoekers per dag. Aan deze poster/flyer wordt een zogenoemde hotspot toegevoegd: door daarop te klikken worden lezers doorgelinkt naar een door jezelf aan te geven website (voor kaartverkoop of meer informatie). Ook wordt het bericht dan grootschalig gedeeld via diverse social mediakanalen. De kosten bedragen 30 euro excl BTW voor de hele periode van 3 weken.

Opgave van activiteiten kan via: https://www.klankwijzer.nl/aanmelden/nieuwsbericht.

Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld.

 

Gepubliceerd: 12 APR 2019 - 20:05
Laatste update: 12 APR 2019 - 20:43