KNMO Nieuwskrant over marsconcours en fanfarefestival

KNMO Nieuwskrant over marsconcours en fanfarefestival

In de digitale KNMO Klankwijzer Nieuwskrant van deze week vertelt Jaap van Waveren, voorzitter van de doelgroep SMP, in een achtergrondartikel over de totstandkoming van het nieuwe reglement voor de marswedstrijden. De organisatie van het marsconcours Schiedam legt uit dat deze traditionele wedstrijd door de invoering van het nieuwe reglement na 28 jaar komt te vervallen.

Verder in KW Nieuwskrant van week 51 een verslag van de paneldiscussie over de toekomst van het fanfareorkest tijdens het Fanfare Repertoire Festival in Ede. Ook kun je in deze digitale uitgave de inmiddels veel becommentarieerde column over de matige opkomst van de dirigenten tijdens dit symposium lezen.

Andere onderwerpen zijn de uitreiking van de BUMA Blaasmuziek Awards en uiteraard de activiteitenkalender van de amateurmuziek voor de komende 3 weken.

Je kunt de nieuwskrant van week 51 bekijken door HIER te klikken

Als je je opgeeft voor de KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief ontvang je de digitale Nieuwskrant iedere week automatisch in je mailbox. Zie voor aanmelding de oranje balk onder aan deze website.

 

Gepubliceerd: 22 DEC 2018 - 16:39
Laatste update: 22 DEC 2018 - 16:47