KNMO-voorzitter Bart van Meijl neemt ‘time-out’

KNMO-voorzitter Bart van Meijl neemt ‘time-out’

KNMO-voorzitter Bart van Meijl zet de komende maanden een stapje terug. Dat laat het bestuur van de KNMO in onderstaande verklaring weten.  

"De coronaperiode heeft in onze hele maatschappij wonden achtergelaten en de gevolgen zijn nog steeds merkbaar en voelbaar. De afgelopen 2,5 jaar heeft het bestuur van de KNMO, maar met name voorzitter Bart van Meijl, aan de frontlinie gestaan om de belangen van de sector zo goed mogelijk te behartigen in een complexe bestuurlijke omgeving. De soms onduidelijke informatie vanuit Den Haag en de verdeeldheid in het land hebben echter een zware wissel getrokken."

"Onze voorzitter voerde die vele werkzaamheden, als vrijwilliger, vaak uit tot diep in de nacht. Deze lange en intensieve periode heeft jammer genoeg zijn sporen op een vervelende manier achtergelaten. Bart van Meijl heeft aangegeven de komende maanden een ‘time-out’ te nemen. Die tijd neemt hij om de accu weer maximaal op te laden en daarna de sector weer optimaal te kunnen dienen."

"Het dagelijks bestuur heeft in goed overleg met Bart van Meijl zijn taken overgenomen. Over de portefeuilleverdeling zijn inmiddels afspraken gemaakt."

"Het DB van de KNMO vindt het jammer dat het zover moest komen en heeft er veel respect voor dat Bart van Meijl de tijd neemt om weer energie te krijgen. Wij hopen dat Bart ruimte krijgt voor herstel en spoedig zijn werkzaamheden voor de KNMO, met de energie die wij van hem gewend zijn, weer kan oppakken."

Gepubliceerd: 16 JUL 2022 - 12:03