Komend najaar: grote onlinecompetitie voor majorette/twirl 

Komend najaar: grote onlinecompetitie voor majorette/twirl 

Helaas zijn er dit jaar geen officiële majorette/twirl-wedstrijden van KNMO-NTSB. Maar dat betekent niet dat er geen competitie is. Van 23-29 november 2020 is de grote KNMO-NTSB Online MT-Competitie.

Je kunt meedoen in alle onderdelen (behalve Technisch Programma, Sterparade en Short Program), alle leeftijden en alle niveaus. Gewoon, net zoals op een normale wedstrijd.

Inschrijven
Schrijf als vereniging, net als bij een gewone wedstrijd, alle deelnemers in één keer in via het inschrijfformulier. Deelname is € 2,- per optreden. 
Je kunt vanaf nu inschrijven. Stuur het inschrijfformulier naar info@knmo.nl. Inschrijving sluit op 10 oktober 2020!!!

Ingeschreven en dan?
Na 10 oktober maken we het programma. Elke vereniging ontvangt rond 15 oktober het programma.

De video
Je kunt meedoen door een video op te sturen van je routine. Maar niet opgenomen in je tuin of op een plein, nee we gaan samen-op-afstand een echte wedstrijd organiseren. Dus je neemt de video op in een sporthal of gymzaal. Je draagt je wedstrijdkostuum incl. make-up en haardracht. Je begint met een opmars en eindigt met een afmars. Natuurlijk beoordelen onze juryleden alle optredens zodat we een officiële ranking krijgen (we werken uitsluitend met een ranking, niet met punten)

De competitie wordt gestreamd via YouTube. Het wordt echt heel gaaf!

De video’s moeten voor 31 oktober binnen zijn. Daarna start de beoordeling.
Tussen 23 – 29 november is dan de grote COMPETITIE!!! Datum is afhankelijk van het aantal optredens.

Eisen video
Je kunt je video natuurlijk al voor 15 oktober opnemen. Om een goede beoordeling te kunnen doen is het belangrijk dat de video die je opstuurt kwalitatief goed is. Je kunt de video pas opsturen als je het nummer van optreden weet. Houd rekening met de volgende eisen!!!

Technische eisen voor de in te sturen video’s:
– Minimaal HD 720p (1280×720), maar het liefst Full HD 1080p (1920×1080).
– Bestandsformaat het liefst .mp4.
– Video’s die in 4K ingezonden worden, worden teruggebracht naar Full HD.
– De opname moet horizontaal/landscape zijn!!!
– Niet in- en uitzoomen (ivm kwaliteitsverlies).
– De muziek moet goed hoorbaar zijn.
– De video begint voor de opmars en eindigt na de afmars.
– De sporter(s) is/zijn de hele tijd in beeld, behalve voor de op- en na de afmars.
– Stuur per vereniging alle video’s in 1x op via wetransfer (emailadres volgt)
– Bestandsnaam video.
Sla de video op met de volgende bestandsnaam: nr van optreden in het programma_Naamdeelnemer_Leeftijdscategorie_Onderdeel_niveau_vereniging

Dus bijv.:
54_KlaartjeKlaarsma_Junior_1B_N3_Twirlgirls.mp4 (programmanummer 54, solist die meedoet met 1 baton in N3 en zij is lid van de vereniging Twirlgirls)
of 4_GwenGwensen_TruusTrusen__HettyHetsen_Senior_AP_basis_Twirlgirls.mp4 (programmanr. 4, ensemble bestaande uit Gwen,Truus en Hetty. Ze doen mee in senior Artistiek Programma basis en zijn van de vereniging Twirlgirls)

Video’s die ingestuurd worden zonder deze bestandsnaam kunnen we helaas niet verwerken. Het is voor ons onmogelijk om alle gegevens er zelf bij te zoeken. Let dus goed op dat je de bestandsnaam aanpast volgens de regels.

KLIK HIER vor meer informatie en het inschrijfformulier.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/

Gepubliceerd: 12 SEP 2020 - 14:47