Koperdag met workshops van Limburgse profs

Koperdag met workshops van Limburgse profs

Een dag vol muzikale activiteiten voor iedere koperblazer op elk niveau: van jong tot oud en van beginner tot student. Dat is allemaal te beleven tijdens de koperdag die het Limburgse koperkwintet Southern Brass op zaterdag 25 mei organiseert bij Adams Muziekcentrale in Ittervoort. 

In de ochtend en middag zijn er workshops onder leiding van de musici van Southern Brass. Deze activiteiten staan open voor muzikanten op trompet, bugel, hoorn, trombone, bastuba en euphonium/bariton.

De workshops worden afgesloten met een presentatieconcert van alle deelnemers en een concert door het Southern Brass kwintet.

Deze dag staat in het teken van talentontwikkeling en inspiratie. De leden van dit vermaarde koperkwintet, zelf ook allemaal ooit begonnen bij een muziekvereniging, zijn inmiddels professionals en werkzaam bij de Nederlandse symfonieorkesten. Ze willen hun kennis en ervaring graag delen met muzikanten uit de amateurwereld. Naast groepslessen zijn er ook individuele lessen aan voor de gevorderde muzikant.

Aanmelden en informatie: KLIK HIER

Kosten voor actieve deelname bedragen € 40,- ; voor passieve deelname € 20,-, inclusief lunch.

Voor meer informatie raadpleeg de website of neem contact op met Sandor Hendriks: +0031(0)655872998 of sandorhendriks@home.nl.

Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld.

Gepubliceerd: 05 APR 2019 - 12:14
Laatste update: 05 APR 2019 - 13:09