Laat je horen en doe mee aan De Muziekwedstrijd

Tot en met 28 februari kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar nog meedoen aan de leukste, muzikale wedstrijd van Nederland. Wacht dus niet te lang: over 8 dagen sluit De Muziekwedstrijd editie 2020!

De Muziekwedstrijd is de leukste, muzikale wedstrijd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Je kunt meedoen met alle soorten muziek en ieder instrument. Zingen mag ook! Upload een filmpje van jezelf of samen met anderen via onze site of gebruik de gratis app. Het filmpje mag maximaal 4 minuten duren.

Meedoen is simpel: oefen je muziekstukje en gebruik de gratis app om je filmpje in te sturen. Iedereen die meedoet, maakt kans op mooie, muzikale prijzen. Er zijn niet alleen prijzen voor de beste musici. De jury geeft ook eervolle vermeldingen weg. En elke maand kiest het publiek met elkaar het filmpje van de maand. Sowieso krijgt elke deelnemer een diploma opgestuurd met tips van een professionele muziekjury.

De Muziekwedstrijd wordt feestelijk en muzikaal afgesloten, op 29 maart, tijdens de Muziekdag in TivoliVredenburg. Ook als je geen prijs wint, is er van alles te beleven. Daar moet je dus bij zijn! Zet de datum dus gauw in je agenda.

Kortom: meedoen is hartstikke leuk. Begin gauw met oefenen en doe mee aan De Muziekwedstrijd. Check https://demuziekwedstrijd.nl/ en https://app.demuziekwedstrijd.nl/ voor meer info.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 20 FEB 2020 - 16:18
Laatste update: 23 FEB 2020 - 10:10