Laat je horen en doe mee aan De Muziekwedstrijd!

Laat je horen en doe mee aan De Muziekwedstrijd!

De Muziekwedstrijd is de leukste, muzikale wedstrijd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Je kunt meedoen met alle soorten muziek en met ieder instrument. Zingen mag ook! Meedoen is simpel: oefen je muziekstuk en gebruik de gratis app om je filmpje op te nemen en in te sturen. Je kunt een filmpje insturen tot en met 9 mei 2021. Wacht dus niet te lang en doe mee!

Alle inzendingen worden bekeken door professionele musici. Samen vormen zij de jury van De Muziekwedstrijd. En iedereen die meedoet krijgt van ons een diploma met feedback. Met hun tips maak je jouw spel nog beter.

Iedereen die plezier in muziek heeft, kan meedoen! Het maakt niet uit of je pas net begonnen bent of al jaren ervaring hebt. Van gamelan, gitaar en viool tot potten, pannen en deksels. En van pop, klassiek en rap tot wereldmuziek. Niets is ons te gek: als er maar muziek in zit!

Tijdens De Muziekwedstrijd zijn er mooie prijzen te winnen. Niet alleen de allerbeste inzendingen worden beloond. De jury geeft ook eervolle vermeldingen weg. En misschien verzamel jij wel de meeste publieksstemmen en wordt je de winnaar van de publieksprijs.

Kortom: begin gauw met oefenen en doe mee aan De Muziekwedstrijd 2021. De leukste, muzikale wedstrijd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Alle informatie vind je op www.demuziekwedstrijd.nl

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 28 APR 2021 - 18:33