LBM Blaosmuziekdaag met optredens, workshops en paneldiscussie

LBM Blaosmuziekdaag met optredens, workshops en paneldiscussie

Op zondag 7 november organiseert de LBM in het Parkstad Limburg Theater Heerlen een themadag over de blaasmuziek. De toegang is gratis. Tijdens deze LBM Blaosmuziekdaag vinden er van 9.30 uur tot 22.30 uur diverse bijeenkomsten, concerten, optredens en workshops plaats.

De LBM Blaosmuziekdaag begint met de Algemene Ledenvergadering voor de LBM-lidverenigingen. Tevens vindt in de ochtend een openbare paneldiscussie plaats die in het teken staat van de toekomst van de blaasmuziek, in de meest brede zin van het woord. Het panel neemt het voortouw, maar ook de inbreng van het publiek wordt gewaardeerd. Grijp de catch-box en doe mee!

Concerten en optredens
Er vinden optredens plaats van Broken Brass (foto), Koperpoets en Koninklijke Harmonie Sainte Cécile. Het LBM Jeugdorkest zal onder leiding van Bart Deckers een spetterend afsluitingsconcert verzorgen met een Amerikaans getint programma. De dag zal feestelijk worden afgesloten met Double B Partyband.

Workshops
Blazers volgen een workshop van Broken Brass. De 'Opmaat als Estafette’ is interessant voor zowel beginnende als ervaren dirigenten. 'Opmaat als Estafette’ naar de Maestro 2.0 dirigentencursus is interessant voor zowel beginnende als ervaren dirigenten. Dirigeer als actieve deelnemer het gastorkest Harmonie Sainte Cécile uit Eijsden of neem deel als auditor.

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.lbmblaasmuziek.nl/blaosmuziekdaag .

Corona
Entree is gratis, maar alle deelnemers en bezoekers moeten bij binnenkomst een geldig corona toegangsbewijs en een geldig ID-bewijs (vanaf 14 jaar) laten zien.

Foto: Marc de Fotograaf

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 14 OKT 2021 - 10:16