LBT verplaatst concours voor slagwerkensembles naar december

LBT verplaatst concours voor slagwerkensembles naar december

De Limburgse Bond van Tamboerkorpsen houdt zaterdag 7 december alsnog een concertconcours voor slagwerkensembles.

Het eerder voor 10 november aangekondigde concours is geannuleerd. Het concours op 7 december wordt gehouden in ‘t Aad Raodhoes in Blerick.

Door het organiseren van dit Concertconcours biedt de LBT slagwerkensembles de mogelijkheid om het muzikale peil te laten beoordelen door een deskundige jury. Ook wordt er gestreden om de titel Limburgs kampioen. Deze titel is voor de vereniging die in een divisie en sectie het hoogste aantal punten behaalt. (Deze titel is alleen voorbehouden aan Limburgse verenigingen).

Tijdens het concertconcours voor slagwerkensembles mag het programma de totaaltijd van 30 minuten niet overschrijden. Na het optreden kan de dirigent in gesprek gaan met de jury. Bij het behalen van tenminste 85 punten kan een vereniging uitgenodigd worden om deel te nemen aan het Nederlands Kampioenschap.

Inschrijven voor deelname aan dit concertconcours is mogelijk tot 1 juli 2024 en kan via deze link: Klik HIER voor het inschrijfformulier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frans Voermans via coordinatorsmp@l-b-t.nl 

Gepubliceerd: 03 JUN 2024 - 17:13