“Mogelijkheden van blaasorkest zijn nog niet volledig verkend”

“Mogelijkheden van blaasorkest zijn nog niet volledig verkend”

"De muzikale mogelijkheden van het blaasorkest zijn nog niet volledig verkend.” Dat zegt oud-topambtenaar Thije Adams in een interview in KNMO Klankwijzer Magazine dat vandaag bij alle verenigingen is bezorgd.

Eind vorig jaar presenteerde de KNMO de verkenning Blaasmuziek: verleden, heden, toekomst. Daarin houdt oud-topambtenaar Thije Adams de amateurmuzieksector vanuit een interessante invalshoek de spiegel voor. Zijn essay over de blaasmuziek biedt volop stof tot nadenken. Reden genoeg om nog wat dieper op deze boeiende materie in te gaan. “We moeten onder ogen zien dat de sector in bepaalde opzichten kwetsbaar is”, vervolgt de publicist en adviseur zijn boodschap.

Lees het hele interview met Thije Adams in KNMO Klankwijzer Magazine dat vandaag bij alle verenigingen is bezorgd. Vraag je secretaris, contactpersoon of pr-functionaris om het magazine tijdens de repetitie uit te delen.

Je kunt ook een persoonlijk abonnement nemen. De kosten zijn 17,44 euro per jaar (4 uitgaven). Opgave via redactie@klankwijzer.nl.

Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld.

Gepubliceerd: 26 MAA 2019 - 19:45
Laatste update: 27 MAA 2019 - 09:27