LFO in première van format Op Verzeuk op Bezeuk

LFO in première van format Op Verzeuk op Bezeuk

Het Limburgs Fanfare Orkest (LFO) is zondag 5 september te gast bij Rob Mennen in de première van de theaterversie van het concept Op Verzeuk op Bezeuk.

Pianist toetsenist en muzikaal begeleider Rob Mennen nodigde tijdens de piek van de coronacrisis muzikale vrienden uit om bij hem thuis in de tuin samen muziek te maken, plezier te hebben en te praten over de dingen van het leven. De provinciale zender L1 zond twaalf afleveringen van de succesvolle format Op Verzeuk op Bezeuk uit.

Het concept is nu in een theaterversie ook toegankelijk gemaakt voor harmonie- en fanfareorkesten. Het Limburgs Fanfare Orkest heeft de primeur. Zondag 5 september (19.30 uur) is het orkest in het Munttheater in Weert te gast bij Rob Mennen. Behalve fanfaremuziek, met enkele muziekstukken die nog niet eerder uitgevoerd zijn, begeleidt het LFO Rob Mennen in zijn gespeelde en gezongen muziek. Mennen verzorgt daarnaast de presentatie waarbij humor en serieuze kwesties elkaar afwisselen.

Kaarten: KLIK HIER.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 31 AUG 2021 - 10:19
Laatste update: 31 AUG 2021 - 11:19