Limburgse bond biedt orkesten theaters aan voor repetities

Limburgse bond biedt orkesten theaters aan voor repetities

De Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM) biedt orkesten die vanwege de anderhalvemetermaatregel in hun eigen lokaal niet met de volledige bezetting terecht kunnen de podia van diverse Limburgse theaters aan om te repeteren.

Het gaat daarbij om De Maaspoort in Venlo, het Parkstad Limburg Theater in Heerlen en cultureel centrum Don Bosco in Heel. Verenigingen kunnen aangeven wanneer ze tussen 2 en 20 september in een van deze locaties repetities willen houden. De huurkosten komen voor rekening van de LBM. De verenigingen kunnen tevens gebruikmaken van een standaard set slagwerk, bestaande uit vier pauken, xylofoon, vibrafoon, concertbasdrum, kofferklokkenspel met statief en drumset. Verenigingen mogen maximaal twee keer van de regeling gebruikmaken. Aanmelden: KLIK HIER. De uiterlijke inschrijfdatum is 26 augustus.

Foto: De Maaspoort in Venlo is een van de theaters waar muziekverenigingen uit Limburg op kosten van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen kunnen repeteren. 

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 21 JUL 2020 - 17:16
Laatste update: 21 JUL 2020 - 17:19