Louis Neefs draagt stokje artiestenbureau over

Louis Neefs draagt stokje artiestenbureau over

Louis Neefs heeft na dertig jaar de leiding van zijn artiestenbureau Louis Neefs Producties overgedragen. Vanaf 1 januari worden de activiteiten van het bedrijf onder dezelfde naam voortgezet door Léon Vliex en Peter Rietveld van Bronsheim Music BV.

Louis Neefs Producties BV levert een groot scala aan artiesten die een liveoptreden met elk orkesttype kunnen verzorgen. Het productiebedrijf beschikt over een uitgebreid repertoire aan bladmuziek, gearrangeerd voor symfonieorkesten, blaasorkesten, big bands en koren. Sinds 1990 bracht Neefs artiesten en amateurmuziekverenigingen samen op één podium. “Ik heb dit werk met bijzonder veel liefde en plezier gedaan. Léon en Peter beschikken samen over alle muzikale, commerciële en technische kennis die nodig is om Louis Neefs Producties succesvol voort te zetten”, aldus Neefs die dit jaar nog actief blijft om een aantal lopende projecten af te werken.

De website www.louisneefs.nl en de contactgegevens (info@louisneefs.nl en tel.: 024-3244054) blijven in gebruik.

Op de foto: Louis Neefs (midden) draagt zijn bureau Louis Neefs Producties over aan Peter Rietveld (links) en Léon Vliex.

Gepubliceerd: 04 JAN 2023 - 11:32
Laatste update: 05 JAN 2023 - 12:01