Luchtmachtorkest speelt verzoeknummers van publiek

Luchtmachtorkest speelt verzoeknummers van publiek

The Jukebox – Pick what we play is de titel van het concert van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht op 7 oktober in Elsloo (Friesland). Het professionele militaire orkest speelt daarbij muziekstukken die het publiek heeft opgegeven.

Foto: Aanlevering

Kies de tophit uit je jeugd, laat de mooiste filmtrack klinken, beleef jouw favoriete meezinger of romantische love-song door samen met het orkest de speellijst van het concert te bepalen. Hoe werkt het? Bezoekers kunnen bij aankomst een QR-code scannen met hun smartphone en dan op de weergegeven website kiezen welke muziekstukken men graag zou willen horen tijdens deze avond. Er hoeft geen app geïnstalleerd te worden en de privacygegevens zijn gewaarborgd. Gekozen kan worden uit een grote variëteit van muziekstukken: van filmmuziek tot popmuziek en van house tot marsmuziek. Op het grote led-scherm achter het orkest kunnen de stemmingen worden bekeken in de zaal. Een interactief concert dus.

Het evenement wordt georganiseerd door muziekvereniging Concordia Elsloo (Friesland). De vereniging heeft het Orkest van de Luchtmacht uitgenodigd om de viering van het 100-jarig bestaan extra cachet te geven. Onder het motto ‘wie jarig is trakteert’ biedt de fanfare dit concert aan de inwoners van Elsloo en omgeving aan. Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht staat deze avond onder leiding van gastdirigent Lode Mertens. Vocalisten zijn Talita Angwarmasse en Jeroen van den Berg. De presentatie is in handen van Patrick Sytsema.

The Jukebox – Pick what we play | Orkest van de Koninklijke Luchtmacht | zaterdag 7 oktober, 20.00 uur | MFA Oldeberkoo Oldeberkoop | kaarten: klik HIER.

Op de foto: Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht speelt een verzoeknummerprogramma

Gepubliceerd: 27 SEP 2023 - 08:52