Lustrumconcert ESMG Quadrivium Eindhoven geschrapt

Lustrumconcert ESMG Quadrivium Eindhoven geschrapt

Het lustrumconcert dat de drie onderdelen van het Eindhovens Studenten Muziek Gezelschap Quadrivium zaterdag zou geven in Muziekgebouw Eindhoven is geschrapt.

Het Muziekgebouw heeft het bestuur laten weten dat vanwege het coronavirus alle concerten tot komende maandag worden afgelast. “We kijken nog naar mogelijkheden om het te verplaatsen”, zegt Wouter Kuyper van de lustrumcommissie.

Het Eindhovens Studenten Muziek Gezelschap Quadrivium bestaande uit Eindhovens Studenten Symfonie Orkest Ensuite, Eindhovens Studenten Harmonie Orkest Auletes en Eindhovens Studenten Koor Vokollage bestaat 55 jaar. Ter gelegenheid van dit lustrumfeest was er een uitdagend concertprogramma samengesteld met diverse premières van componisten van eigen bodem. Afgelopen zaterdag werd het concert uitgevoerd in Zutphen. Een tweede uitvoering in de thuishaven Eindhoven laat nu noodgedwongen nog even op zich wachten.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 10 MAA 2020 - 20:02
Laatste update: 10 MAA 2020 - 20:22