Maasgouwtoernooi 2020 in Obbicht afgelast

Maasgouwtoernooi 2020 in Obbicht afgelast

Vanwege het heersende coronavirus en de daarvoor door de overheid, in samenwerking met het RIVM, genomen maatregelen en ingestelde richtlijnen gaat het Maasgouwtoernooi 2020 niet door. Dat heeft het bestuur van Muziekfederatie De Maasgouw in het Land van Swentibold in goed overleg met de organiserende vereniging, harmonie Concordia Obbicht, besloten.

Het is voor de deelnemende verenigingen niet mogelijk om zich terdege voor te kunnen bereiden op het Maasgouwtoernooi dat op 6 en 7 juni 2020 in de Willibrorduskerk in Obbicht zou plaatsvinden. Ook voor de organiserende vereniging is het niet mogelijk om alle verdere voorbereidingen ter hand te nemen en verplichtingen aan te gaan om het evenement voorspoedig en veilig te laten verlopen. Het Maasgouwtoernooi 2020 zal ook niet later dit jaar worden georganiseerd.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 04 APR 2020 - 18:48