Marcel van Raaij artistiek leider van AMIGO Leiden

Marcel van Raaij artistiek leider van AMIGO Leiden

AMIGO Leiden heeft Marcel van Raaij aangesteld als nieuwe dirigent en artistiek leider van de show- & marchingband.

Van Raaij begon als 10 jarige jongen als tamboer bij de jeugd Rijnmondband te Schiedam en op latere leeftijd dirigeerde hij 15 jaar lang het seniorenorkest. Deze actieve jaren stonden tevens in het teken van zijn grote persoonlijke ontwikkeling waarin hij o.a. zijn diploma instructeur voor blazers en slagwerk behaalde. Ook behaalde hij zijn diploma HaFaBra-directie.

Marcel van Raaij heeft een grote staat van dienst als instructeur bij diverse slagwerkgroepen, malletbands, harmonieorkesten en show- & marchingbands, waarvan de laatste zes jaar bij showband Irene uit Ede. De afgelopen jaren heeft Marcel diverse showprogramma´s ontwikkeld en heeft hij regelmatig gastdirecties verzorgd. Daarnaast heeft hij ook vele muzikale arrangementen op zijn naam staan.

Tekst en foto: Aanlevering AMIGO

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 29 JUN 2020 - 18:57
Laatste update: 29 JUN 2020 - 19:02