Masterclass door Frank van der Poel bij Hub van Laar 

Masterclass door Frank van der Poel bij Hub van Laar 

Zaterdag 8 juni verzorgt toptrompettist Frank van der Poel een masterclass bij Hub van Laar Trumpets & Flugelhorns in Margraten. Hij was solo-trompettist bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine en is auteur van de trompet methode Less is More.

De masterclass duurt van 13.00 tot 15.30 uur. Iedereen kan meedoen, jong of oud, beginner of gevorderde speler, amateur- of professionele muzikant. Het aantal deelnemers is beperkt (maximaal 25). Aanmelden is vereist en kan tot en met dinsdag 4 juni via webredactie@vanlaartrumpets.nl, o.v.v. naam en telefoonnummer.

Je kunt deelname aan deze workshop combineren met een meet & greet met de Amerikaanse mondstukspecialist Bob Reeves. Hij geeft die dag bij Hub van Laar vanaf 10.00 uur advies over mondstukken en valve alignement.

Blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale KNMO Klankwijzer Nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of volg: https://www.facebook.com/kwmagazine/

Gepubliceerd: 30 MEI 2019 - 11:57