Masterclass hoorn met Kirsten Jeurissen

Masterclass hoorn met Kirsten Jeurissen

Harmonievereniging OBK Bennekom zet regelmatig een instrument in de spotlight. Dit keer is dat de hoorn. Zaterdag 19 oktober is hoornist Jose Sogorb Jover van het Koninklijk Concertgebouworkest solist tijdens een concert. In de middaguren is er een workshop voor hoornisten.

De hoornworkshop start om 13.00 uur. De deelnemers worden verdeeld in twee groepen: beginners t/m A-diploma en B t/m D diploma. De laatste groep wordt geleid door Kirsten Jeurissen, hoorniste van het Gelders Orkest. Voor de beginners is de begeleiding bijna rond. De workshop duurt tot 17:00, waarna er met de gehele groep gegeten wordt.

’s Avonds speelt solist Jose Sogorb Jover met begeleiding van OBK in het Hoornconcert no.1 (Richard Strauss, arr. John Boyd).

Heb je zin om mee te doen of wil je meer informatie? Stuur dan een mail aan Hans van Holland (hansvanholland@icloud.com). Zowel de masterclass als het concert vinden plaats in Muziekcentrum OBK Bennekom, Kierkamperweg 36 te Bennekom (Gelderland). Uiteraard kun je ook aanschuiven in de zaal om het concert bij te wonen. Informatie: https://www.obkbennekom.nl.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 30 AUG 2019 - 17:23
Laatste update: 30 AUG 2019 - 17:25