Meedoen belangrijker dan winnen op NK Mars en Show jeugd

Meedoen belangrijker dan winnen op NK Mars en Show jeugd

Op zaterdag 24 juni 2023 zal het NK Mars en Show voor jeugdkorpsen weer worden georganiseerd. Dit jaar zal het evenement opnieuw worden gehouden op het terrein van SV Huizen in Huizen. Het NK Mars en Show voor jeugdkorpsen wordt georganiseerd door het kernteam van de Doelgroep Show, Mars, Percussie (SMP) van de KNMO volgens de reglementen van de KNMO.

Na een grootse start in Huizen 2019 kreeg dit evenement een vervolg op 25 juni 2023 in Dordrecht en zijn wij gelukkig dat we dit jaar weer terecht kunnen op het Sportpark De Wolfskamer aan de IJsselmeerstraat in Huizen

Als doelgroep SMP willen wij de jeugdkorpsen een podium bieden om zich te kunnen presenteren op een evenement speciaal voor en door jeugd op een mooie locatie en voor veel publiek. Dit evenement biedt deze gelegenheid aan alle jeugdkorpsen in Nederland ongeacht hun niveau omdat de filosofie van het jeugdevenement is dat meedoen belangrijker is dan winnen.
Deelname levert altijd een jurybeoordeling op waarmee de vereniging zich verder kan ontwikkelen. Ook het kijken naar en contact leggen met andere deelnemers is erg leerzaam en vooral leuk.

Inschrijving voor dit NK Mars e/of Show is mogelijk vanaf 1 februari 2023 via de website van de SMP (www.smp-nederland.nl)  voor de Kids- en Juniorklasse conform de reglementen van de KNMO (Nationaal Reglement Marswedstrijden 2022 (knmo.nl)  2023-01-19-NATIONAAL-REGLEMENT-SHOW.pdf (knmo.nl) en het aanvullend organisatie reglement NK jeugd Mars en Show.

Gepubliceerd: 30 JAN 2023 - 18:55