Meer speelruimte: AM Music pakt uit met twee catalogussen

Meer speelruimte: AM Music pakt uit met twee catalogussen

Eindelijk komt er speelruimte voor de muziekverenigingen! Daarom komt AM Music niet met één, maar twee online catalogussen met nieuwe composities en arrangementen.

Een greep uit het brede assortiment: Openings- en concourswerken, lichte muziek, marsen, ensembles, kerst en Flex-muziek.

Nog dezelfde dag beschikbaar? Kijk bij het download assortiment voor o.a. Flex-/ jeugd muziek bij AM Music.

In de nieuwe catalogussen van AM Music vindt u nieuwe composities en arrangementen voor harmonie, fanfare en brass band.

Enkele tips: Feike van Tuinen heeft nieuwe werken van zeer uiteenlopend karakter geschreven: Psalmus (3e div. Fanfare), de koraalbewerkingen Evening Rise, More Love to Thee en Take My Life and let it be. Maar ook de medley Frisian Folk Songs, een verzameling van negen overbekende Friese liederen. Uit Italië zijn van Davide Pedrazzini nieuwe klassieke bewerkingen van Valse Mignonne en een van de bekendste muzikale scenes uit Swan Lake verschenen. De arrangementen van Marten van der Wal zijn sowieso aanraders. Nieuw zijn: Prelude on ‘Lavenham’ voor fanfare en de meest bekende hit van De Kast In Nije Dei voor fanfare en brass band.

Net verschenen, en daardoor nog niet in de catalogus opgenomen, is de vrije fantasie voor fanfare die Rob Goorhuis schreef voor het 40-jarig jubileum van dirigent Danny Oosterman: A Ruby Fantasy.

Catalogus fanfare: KLIK HIER.

Catalogus harmonie en brassband: KLIK HIER.

(Advertorial)

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 30 MEI 2021 - 09:21
Laatste update: 02 JUN 2021 - 13:28