Meespelen in een slapstickshow met Neo-fanfare 9x3?

Meespelen in een slapstickshow met Neo-fanfare 9x3?

Dat kan tijdens CityProms 2023 in Leeuwarden. Het gratis festival organiseert twee grote publieksconcerten en zoekt muzikanten om op zondag 25 juni met Neo-fanfare 9x13 op te treden op het hoofdpodium op het Wilhelminaplein.

Slagwerkers, trompettisten, trombonisten, hoornisten, saxofonisten, fluitisten en tubaïsten én bespelers van andere instrumenten waar je op kan blazen of slaan. Iedereen is welkom. Zij sluiten de twaalfde editie spetterend af met een bijzondere versie van Evoke van Genevieve Murphy. Dat doen ze op 25 juni samen met de musici van Neo-fanfare 9x13 in een 30-minuten durende show vol MontyPython-achtige slapstick, techno, koper en slagwerk. Een grappige voorstelling over een serieus onderwerp: het klimaat. Deelnemers moeten daarom wel een teiltje meenemen, want anders worden de voeten nat… 

Voor het andere community programma zoekt het festival zangers om de Canto Ostinato van componist Simeon ten Holt te zingen. Samen met het kamerkoor PA’dam zingen zij zondag 25 juni de Canto, eveneens op het hoofdpodium op het Wilhelminaplein.

Wie mee wil doen, kan zich nu aanmelden. En neem gerust een vriend of familielid mee. Op www.cityproms.nl wordt alles uitgelegd.

CityProms is van 23 tot en met 25 juni.

Gepubliceerd: 16 MEI 2023 - 19:39
Laatste update: 16 MEI 2023 - 19:52