Meespelen met elf liedjes van Gé Reinders

Meespelen met elf liedjes van Gé Reinders

Singer-songwriter Gé Reinders heeft van elf van zijn populairste liedjes meespeel-mixen gemaakt. Ze staan allemaal op zijn website, waar je ook de bladmuziek gratis kunt downloaden.

Aan de rechterkant van het stereobeeld hoor je de opname van het orkest dat het betreffende nummer gespeeld heeft met dirigent en zonder metronoom. Op het linker kanaal hoor de de zang van Gé.

Aanleiding voor het initiatief van de Roermondse zanger om zijn liedjes op deze manier beschikbaar te stellen is dat hij in één week vier verzoeken van verenigingen kreeg om met een thuisvideo mee te zingen. “Natuurlijk is dit niet de redding van de blaasmuziek. Maar als een paar orkesten zich zo weer een paar weken met muziek bezig kunnen houden, dan is het al zinvol”, zegt hij.

De liedjes die je kunt meespelen zijn Blaosmuziek, D’n Haof, 't Kruutsbeeld op ’t Kruutspuntj, Aad Waere mit dich, As de Blajer valle, (De grote vruntjelike Jozef en) Sint Caecilia, Eine Gek, Laot ós drinke, Directeur, Haaj mich vas en Mesjtreech.

Je kunt ze vinden: HIER

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 06 JUN 2020 - 08:38
Laatste update: 06 JUN 2020 - 10:02