Meespelen met projectconcert met zandprinses 

Meespelen met projectconcert met zandprinses 

Muziekvereniging Helicon uit Berkel en Rodenrijs speelt zaterdag 2 november een concert met medewerking van de zandkunstenares Rosa van de Vijver. Ook niet-leden kunnen met dit speciale project meepslen.

Helicon houdt elk jaar een najaarsconcert. Aan de editie van komend najaar verleent zandprinses Rosa van der Vijver haar medewerking. Zij is de dochter van  Gert van der Vijver, de zandkunstenaar. Zij gooit, strooit en schuift met zand op een verlichte glasplaat en laat op betoverende wijze allerlei tekeningen verschijnen. Helicon zal dat muzikaal omlijsten.

Helicon biedt de gelegenheid aan muzikanten om op projectbasis mee te doen met dit concert. Als het je leuk lijkt om met dit project mee te doen dan kan dat! Vereist is dat je minimaal je B-diploma Hafabra hebt of vergelijkbare speelervaring. Helicon organiseert 8 repetities op donderdag van 20 tot 22 uur, waarvan verwacht wordt dat je er minimaal 6 aanwezig bent. Daarnaast wordt er een repetitiedag georganiseerd op 5 oktober. Het concert is op zaterdag 2 november 2019, in de avond. Er is nog een optie voor een extra middagconcert op dezelfde datum.

De muzikale leiding wordt verzorgd door dirigent Jeroen de Wit. De muziek krijg je via de mail, er wordt voor dit project € 35,- aan je in rekening gebracht. De repetitie-avonden zijn van 20 tot 22 uur op de donderdagen tussen 12 september en 31 oktober 2019. Repetitiedag is van 10 tot 14.30 uur op zaterdag 5 oktober 2019

Als je mee wilt doen, dan kun je je inschrijven via info@helicontact.nl. Geef daarin de volgende gegevens door: naam, adres, leeftijd, emailadres, instrument en in welke sleutel je leest. Inschrijven kan tot en met 11 juli 2019.

 

Gepubliceerd: 03 JUN 2019 - 19:25