Met 2 voor de prijs van 1 naar superklarinettist Martin Fröst

Met 2 voor de prijs van 1 naar superklarinettist Martin Fröst

Klarinettisten opgelet! Klarinettist Martin Fröst komt naar Nederland. De Paganini van de klarinet is donderdag 23 en vrijdag 24 mei als solist en dirigent te gast bij philharmonie zuidnederland. Speciaal voor hafa-muzikanten is er een kortingsregeling van toepassing.

Recensenten komen superlatieven te kort. “De klarinet heb je pas echt gehoord als je Martin Fröst hebt gehoord”, schreef The New York Times. “Door zijn verbazingwekkende techniek zou hij in vroegere tijden net als Paganini met de duivel vergeleken zijn.” De Zweedse wonderklarinettist is binnenkort in Nederland te bewonderen. In Maastricht (23 mei) en Eindhoven (24 mei) is hij te gast bij de philharmonie zuidnederland. Hij soleert dan in het Eerste Klarinetconcert van Weber en dirigeert het symfonieorkest van het zuiden in eigen bewerkingen van muziek van Telemann en Vivaldi.

De concert zijn op donderdag 23 mei (20.00 uur) in Theater aan het Vrijthof in Maastricht en vrijdag 24 mei (20.15 uur) in Muziekgebouw Eindhoven. Hafa-muzikanten kunnen met een flinke korting naar deze concerten. Philharmonie zuidnederland biedt je de mogelijkheid om twee kaarten voor de prijs van één te bestellen.

Klik voor kortingskaarten: HIER

Blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de dirigitale KNMO Klankwijzer Nieuwskrant automatisch in je mailbox.

Gepubliceerd: 09 MEI 2019 - 09:22
Laatste update: 09 MEI 2019 - 09:30