Mondstukspecialist Bob Reeves geeft advies bij bezoek aan Nederland

Mondstukspecialist Bob Reeves geeft advies bij bezoek aan Nederland

De Amerikaanse mondstukspecialist Bob Reeves komt naar Nederland. Vrijdag 7 en zaterdag 8 juni geeft hij met zijn team bij Hub van Laar Trumpets & Flugelhorns in Margraten advies over mondstukken en valve alignement.

(advertorial)

Reeves vervaardigt al sinds 1968 mondstukken die door topmuzikanten over de hele wereld gebruikt worden. Tijdens hun bezoek zullen Bob en zijn team beschikbaar zijn voor advies over mondstukken en voor valve alignement. Op vrijdag 7 juni tussen 13.30 en 17.00 uur en op zaterdag 8 juni tussen 10.00 en 15.30 uur kun je Bob Reeves in Margraten ontmoeten. Mocht je geïnteresseerd zijn in een valve alignement, maak dan een afspraak vóór woensdag 5 juni via webredactie@vanlaartrumpets.nl, o.v.v. naam en telefoonnummer.

Een ontmoeting met Bob Reeves kun je zaterdag 8 juni combineren met een masterclass Frank van der Poel. Frank is een van de toptrompettisten van Nederland. Hij was solo-trompettist bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine en is auteur van de trompetmethode Less is More. Van 13.00 tot 15.30 uur geeft hij bij Hub van Laar Trumpets & Flugelhorns in Margraten een masterclass. Iedereen is welkom om deel te nemen, jong of oud, beginner of gevorderde speler, amateur of professionele muzikant. Het aantal deelnemers is beperkt (maximaal 25). Aanmelden is vereist en kan tot en met dinsdag 4 juni via webredactie@vanlaartrumpets.nl, o.v.v. naam en telefoonnummer.

Informatie: www.vanlaartrumpets.nl

Blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale KNMO Klankwijzer Nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/kwmagazine/

Gepubliceerd: 28 MEI 2019 - 19:37
Laatste update: 28 MEI 2019 - 21:02