Mooi prijzenpakket bij Archipel Muziekconcours 2020

Mooi prijzenpakket bij Archipel Muziekconcours 2020

Ben jij tussen de 8 en 18 jaar en speel of zing je (licht) klassieke muziek? Meld je dan aan voor het Archipel Muziekconcours! In 2020 vindt voor de zevende keer het Archipel Muziekconcours plaats. De voorgaande jaren was het Muziekconcours zo succesvol en spannend dat Archipel ook dit jaar weer een Muziekconcours organiseert!

Door mee te doen aan het Archipel Muziekconcours krijg je de gelegenheid om je muzikale talent voor echt publiek, waaronder ouderen, ten gehore te brengen. Je kunt meedoen als solist, maar ook als duo, kwartet of ensemble.

Geïnteresseerd?
Er kunnen maximaal 32 deelnemers meedoen, dus wie het eerst komt, het eerst maalt!
Het totale prijzengeld is € 2.000,-. Bovendien kent Fontys Academy of Music and Performing Arts in Tilburg aan drie finalisten gratis lessen toe bij een hoofdvakdocent.

Belangrijke informatie
Als je je aanmeldt, dan speel je eerst in een voorronde. Hoor je tot degenen die doorgaan, speel je in de halve finale. Win je die ook, dan sta je op zondag 8 maart in de finale in het Muziekgebouw.

Belangrijke data
Na inschrijving krijg je te horen aan welke voorronde je deelneemt. Het is één ronde, maar wel verdeeld over vier data en locaties. Ook de halve finale wordt georganiseerd op twee data en locaties. De finale wordt gehouden in het Muziekgebouw Eindhoven. De voorronde en de halve finale zijn in de locaties van Archipel. Archipel biedt zorg, welzijn en wonen aan ouderen. Ouderen zijn geïnteresseerd in muziek en zien jou dan ook graag optreden!

Onderstaand de data voor 2020:
Voorrondes:
25 en 26 januari
1 en 2 februari

Halve finales:
15 en 16 februari
Grande Finale:
Zondag 8 maart, (middag): Muziekgebouw Eindhoven

INFORMATIE: KLIK HIER

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 27 NOV 2019 - 14:17