MOSA Christ-Brass: stemmige kerstmuziek op sfeervolle locatie

Om muziekliefhebbers in deze donkere tijden te laten genieten van stemmige kerstmuziek heeft MOSA Brass afgelopen weekeinde onder de titel MOSA Christ-Brass een online kerstconcert opgenomen.

De opnames vonden plaats in de sfeervolle boerderij De Mossel in Otterlo, in samenwerking met EVA Vocaal Ensemble. Het programma bestaat uit bewerkingen van traditionele nummers, zoals Deck the Halls en Carol of the Bells, in combinatie met swingende kerstmuziek als Jingle Bell Rock en eigen arrangementen van Luc Geraats en Luc Scholtes.

Het online kerstconcert is te bestellen middels het overmaken van 10 euro op rekeningnummer NL62 RABO 01355 724 44 t.n.v. LHT Geraats onder vermelding van uw emailadres en ‘MOSA Christ-Brass’. De video wordt dan op 20 december verzonden.

MOSA Brass is een koperkwintet bestaande uit jonge professionele musici uit Nederlands en Belgisch Limburg. De musici studeerden aan de conservatoria van Maastricht, Amsterdam, Zwolle, Leuven, Köln en Hannover en spelen in professionele orkesten in Nederland, België en Duitsland. Het streven van MOSA Brass is om zowel originele muziek voor koperkwintet, alsook interessante bewerkingen op een zo hoog mogelijk niveau uit te voeren. De reguliere bezetting van het ensemble bestaat uit Taco van Summeren (trompet), Nick Thijssen (trompet), Luc van den Hove (hoorn), Luc Scholtes (trombone), Luc Geraats (tuba).

Foto: Crista Weltens

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 15 DEC 2020 - 19:44
Laatste update: 15 DEC 2020 - 19:56