Mumu van Eric Vloeimans beschikbaar voor blaasorkest

Mumu van Eric Vloeimans beschikbaar voor blaasorkest

Mumu, de prachtige feelgood compositie van trompettist Eric Vloeimans, is nu bij Ferskaat Music Publications beschikbaar in een arrangement voor harmonie, fanfare en brassband.

Eric Vloeimans is zeker geen ‘onbekende’ in de HaFaBra-wereld. Regelmatig is hij gastsolist bij bijv. jubilerende verenigingen. De ‘kleurrijke’ trompettist met zijn eigen karakteristieke geluid.

Eric Vloeimans is een improviserend trompettist en componist die de term ‘jazz’ voor zijn muziek te beperkend vindt, is te lezen op de zijn website. Vanuit zijn brede belangstelling heeft Vloeimans samengewerkt met artiesten, bands en orkesten uit andere muzikale werelden. Pop-, wereld- en klassieke muziek, in alle ‘werelden’ heeft Eric Vloeimans gesoleerd. Ook coacht hij bigbands en HaFaBra orkesten en is actief als dirigent, arrangeur en componist. Op ericvloeimans.nl is nog veel meer te ontdekken; o.a. zijn meespeelboeken Horn of Plenty, concerten en optredens.

Zijn composities worden gekenmerkt door 'melodische en lyrische kracht en een karakteristiek, individueel geluid dat in de meer ingetogen stukken fluwelig of fluisterend wordt genoemd.'
Dát is exact de omschrijving van Mumu dat Andries Kramer arrangeerde voor harmonie, fanfare en brassband (graad 3).

Meer informatie: https://www.ferskaatmp.com/news/2020/01/mumu/

Gepubliceerd: 22 JAN 2020 - 20:00
Laatste update: 22 JAN 2020 - 20:30