Music4All: kom meespelen bij de Flora Band orkesten!

Music4All: kom meespelen bij de Flora Band orkesten!

Op zaterdag 1 oktober staan de deuren van clubgebouw ‘de Kazerne’ aan de Waardlaan 1a in Rijnsburg wagenwijd open voor iedereen die meer wil weten of leren over de Flora Band. Vind je het leuk om (weer) een keer mee te spelen? Kom dan vooral langs!

De Flora Band orkesten is voor al haar groepen altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe leden om samen met elkaar van muziek hun hobby te maken.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!
Tussen 11.00-13.00 uur is er een speciaal programma samengesteld om jongens en meisjes uit Rijnsburg & omstreken te laten zien hoe stoer en leuk het leven van een muzikant kan zijn. Om 11.15 uur en 12.15 uur organiseren wij 2 workshops. En iedereen mag meedoen! Kom meeblazen op een trombone of meeslaan op een trommel. Tussendoor zal de Jong Flora Band een optreden verzorgen. En hoe leuk is het om ook even tussen het korps te staan en mee te lopen. Er is voor elk wat wils. Ook voor de ouders, want enthousiaste vrijwilligers kunnen wij altijd goed gebruiken.

Play-in Flora Band
Speel je een blaas- of slagwerkinstrument? Kom dan tussen 13.30-16.00 uur meespelen tussen de leden van alle Flora Band groepen. We studeren deze middag enkele muziekstukken in die we einde middag gezamenlijk ten gehore gaan brengen. Graag vullen we de vaste bezetting van muzikanten aan met diverse muzikanten uit het dorp en de regio. Dit kunnen oud-leden zijn maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om mee te doen. Je deelname is gratis en aanmelden kan tot en met woensdag 28 september a.s. via onze website www.floraband.nl of door te mailen naar info@floraband.nl.  Wil je liever even langskomen om te kijken en luisteren? Ook dan ben je van harte welkom.

We hopen je te zien op zaterdag 1 oktober a.s.!

Gepubliceerd: 11 SEP 2022 - 17:54