Musiceren onder de bomen in Brabant

Musiceren onder de bomen in Brabant

Ontdek EIGENTIJDSERF in Westelbeers als groepsaccommodatie voor muziekverenigingen, koorweekenden of cursusweken. Ervaar de ideale combinatie van een natuurlijke omgeving, warme Brabantse gastvrijheid en een persoonlijke benadering voor een vriendelijke prijs.

(Advertorial)

Je vindt EIGENTIJDSERF omringd door een bostuin van 7 hectare tussen Tilburg en Eindhoven. Waar wij op weekdagen groepen ontvangen voor zakelijke bijeenkomsten ontvangen wij in de weekenden en vakantieperiode juist veel koren, muziekverenigingen en vakantieweken als onze gasten.

Met in totaal 70 een- en tweepersoons slaapkamers, 10 werkruimtes en groot restaurant is EIGENTIJDSERF geschikt voor grote en kleinere gezelschappen. Alle maaltijden worden geheel verzorgd zodat jullie alle aandacht voor de muziek kunnen hebben.

INFORMATIE: KLIK HIER

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 26 JUL 2019 - 11:30
Laatste update: 29 AUG 2019 - 20:09