Musidesk geeft Radio Oranje Medley cadeau

Musidesk geeft Radio Oranje Medley cadeau

In het voorjaar van 2020 viert Nederland 75 jaar bevrijding. In het hele land staan activiteiten gepland. Om die feestelijke vieringen extra luister bij te zetten, komt Musidesk met een mooi cadeau voor blaasorkesten. Via de website van Musidesk kan gratis een Radio Oranje Medley gedownload worden met liedjes uit de tijd van Radio Oranje, de stem van strijdend Nederland.

Populaire liedjes van 75 jaar geleden zoals Tommy, Cheerio en Trees heeft een Canadees lopen in de Oranje Medley vloeiend in elkaar over. Bekende en onbekende liedjes uit die tijd zijn in een nieuw jasje gestoken. De medley kan door orkesten alleen uitgevoerd worden, maar is ook geschikt in combinatie met een koor. Daarnaast is er een versie voor solozang. De koorpartijen hebben een piano-uittreksel, voorzien van akkoordsymbolen.

De Radio Oranje Medley is gearrangeerd door Egbert van Groningen. De medley is gratis te downloaden via www.musidesk.nl.

Musidesk Musidesk - onderdeel van Rijnbrink- is de professionele partner voor de amateurmuziek in Nederland.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 12 FEB 2020 - 08:08