Muziek van NBE beschikbaar voor amateurmuzikanten

Nederlands Blazers Ensemble lanceert NBE-Publishing. Grootse werken in kleine bezetting zijn nu voor iedereen verkrijgbaar!

Een van de dingen die het Nederlands Blazers Ensemble (NBE) zo uniek maakt is dat de blazers alles zelf maken. Bijna elk stuk in de voorstellingen van het NBE is geschreven of gearrangeerd voor zijn unieke bezetting. Een eerste selectie van deze zeer gevarieerde arrangementen is nu verzameld en voor iedereen te verkrijgen in onze webshop!

De blazers krijgen regelmatig de vraag van (amateur)musici of de bladmuziek van het NBE te verkrijgen is. Deze musici krijgen nu de kans om met hun eigen ensemble en muzikale vrienden de inspirerende muziek van het NBE zelf uit te voeren. ‘NBE-Publishing’ maakt het voor iedereen mogelijk om NBE-arrangementen van allerlei verschillende genres tegen geringe kosten - de eerste twee weken voor slechts 10 euro per stuk - te downloaden en te spelen. De arrangementen zijn vanaf nu te vinden op www.nbe.nl/bladmuziek. 

Met regelmaat zal de catalogus worden uitgebreid, onder meer met muziek uit de NBE-programma’s, die de blazers in dit seizoen gaan spelen. Meer informatie over het nieuwe seizoen is te vinden op www.nbe.nl/programma.   

(Advertorial)

Foto: Peter Blok

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 11 SEP 2021 - 09:35
Laatste update: 11 SEP 2021 - 09:43