Muziek voor 75 jaar Vrijheid bij TZ Editions 

Muziek voor 75 jaar Vrijheid bij TZ Editions 

Ter gelegenheid van 75 Jaar Vrijheid van Nederland zullen er veel herdenkingsdiensten en concerten worden gehouden. TZ Editions heeft voor u de volgende werken geselecteerd.

(Advertorial)

Lux Aeterna – een gedragen lied over eeuwig licht, een mooi rustpunt en een moment voor bezinning

Solatium – een concertwerk van 10 minuten waarin de componist op zoek gaat naar antwoorden en troost in een verwarrende en chaotische wereld. Serieus maar met een positief slot voor een mooie toekomst. Gebaseerd op Ik wil mij gaan vertroosten.

To the ones we love – een uitgebreide koraalbewerking in de sfeer van de opwekkingsliederen. Bouwt op naar een schitterende climax. Desgewenst met drums uit te voeren voor een meer popachtig karakter.

Over Grenzen – een werk voor orkest (en ad lib. koor) speciaal gecomponeerd voor de Vredesweek 2019. Opgewekt van aard met een prachtig lied in het middendeel.

Alle werken zijn van de hand van Tom Zigterman (foto). MEER INFORMATIE: www.thomzigterman.nl

TZ Editions is een uitgeverij met originele uitgaven voor Harmonie, Fanfare en Brass Band.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 25 FEB 2020 - 10:25
Laatste update: 25 FEB 2020 - 10:33