Muziekfestival Diepenveen van Sempre Crescendo geslaagd

Muziekfestival Diepenveen van Sempre Crescendo geslaagd

Afgelopen zondag 11 juni vond het muziekfestival Diepenveen plaats in en bij het Kulturhus in Diepenveen. Het muziekfestival werd georganiseerd door muziekvereniging Sempre Crescendo uit Diepenveen, vanwege hun 100-jarig bestaan dit jaar. Er deden niet alleen orkesten mee, ook koren lieten horen wat ze in huis hadden en met het zeer zonnige weer beloofde het een mooie muzikale dag te worden.

Het orkest van Sempre Crescendo opende het muziekfestival buiten in de koepel, waar zich al aardig wat publiek had verzameld. Na het openingsoptreden van Sempre Crescendo volgde binnen het optreden van de jeugdorkesten van Sempre Crescendo en Eendracht, die voor deze gelegenheid samen waren gekomen om op te treden.

Doordat de optredens buiten en binnen plaatsvonden was er de gehele dag muziek te horen, wat een goed afwisselend programma opleverde tussen de orkesten en koren.
Veel mensen hebben, mede door het mooie weer, kunnen genieten van de optredens en de reacties waren positief.
De muziekvereniging heeft het druk gehad met de voorbereidingen en alle inspanningen hebben geleid tot een zeer geslaagde dag. Vanaf nu zal alle aandacht gericht zijn op het jubileumconcert wat op 18 november gegeven zal worden in het Kulturhus in Diepenveen.

De orkesten en koren die deze dag tot een succes hebben gemaakt zijn:
Muziekvereniging Sempre Crescendo, Slagwerkgroep Sempre Crescendo, Jeugdorkest Sempre Crescendo en Eendracht, Muziekvereniging Eendracht, Muziekvereniging Actief, Wijhese Harmonie, Bigband Twello, Muziekverenging Orpheus Bathmen, Salonorkest Abraham Gezien, Wereldkoor Diepenveen, Heeren van de Heijs en Bouwkunde Koor Deventer.

Tekst: Aanleverng Sempre Crescendo
Fotograaf: Pieter Leeflang

Gepubliceerd: 15 JUN 2023 - 07:31