Muziekprijs-winnaar Raoul Steffani als gastartiest op je hafabraconcert

Muziekprijs-winnaar Raoul Steffani als gastartiest op je hafabraconcert

Raoul Steffani, winnaar anno 2023 van de Nederlandse Muziekprijs, is de artiest van de maand bij Louis Neefs Producties. De fantastische bariton is te boeken als gastartiest op je hafabraconcert.

Raoul Steffani is een Nederlandse bariton en is dit jaar winnaar geworden van de Nederlandse Muziekprijs! De hoogste onderscheiding die in dit genre wordt toegekend. In 2018 was hij winnaar van de Grachtenfestival Prijs.

Raoul studeerde aan de Universität für Musik und darstellende Kunst in Wenen en aan het conservatorium van Amsterdam en Tilburg, waar hij summa cum laude afstudeerde. In augustus 2019 trad hij in Paradiso als de bariton in Orff's Carmina Burana samen met drie zangers en het Toonkunstkoor Amsterdam. Andere hoogtepunten van het afgelopen seizoen waren Mahler’s Lieder eines fahrenden Gesellen met het Ensemble Domestica (musici van het Rotterdams Philharmonisch Orkest) en een internationale tournee van Bach’s Johannes Passion met het Orchestra of the Age of Enlightenment onder leiding van Mark Padmore.

Raoul gaat het komende seizoen Mozart-aria’s zingen met het Nederlands Kamerorkest en philharmonie zuidnederland. Ook tredt hij op met het Radio Filharmonisch Orkest en het Residentie Orkest.

Raoul heeft een scala aan ervaring bij diverse orkesten, zoals The Orchestra of the Age of Enlightenment, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Residentie Orkest, het Concertgebouw Kamerorkest, Camerata RCO, Camerata Salzburg, het Radio Filharmonisch Orkest, philharmonie zuidnederland, Phion en het Nederlands Philharmonisch Orkest.

Raoul heeft vorig jaar voor het eerst met Louis Neefs Producties samengewerkt, dit was een overweldigend succes!

Wil je een speciale avond met een fantastische bariton zanger; Raoul Steffani is bij Louis Neefs als solist op je hafabraconcert te boeken. Vanzelfsprekend hebben wij een breed repertoire aan passende arrangementen. In overleg zijn er vele mogelijkheden om een prachtig programma samen te stellen. 

Meer informatie: https://louisneefs.nl/raoul-steffani/

Fotocredits ©Tessa Posthuma de Boer

Gepubliceerd: 12 MEI 2023 - 10:34
Laatste update: 12 MEI 2023 - 10:45