Nationale Muziekloterij bestaat vijf jaar

Nationale Muziekloterij bestaat vijf jaar

Op 24 september 2018 was de formele oprichting van Stichting Nationale Muziekloterij een feit. De Nationale Muziekloterij bestaat daarmee al 5 jaar. Een mijlpaal waar we trots op zijn. En dat hebben we als bestuur onlangs gevierd met een lekker stuk vlaai.

Wat ooit begon met een enkele pilottrekking, is vandaag de dag een steun in de rug voor ruim 45 muziekverenigingen. Zij hebben het al jaren moeilijk. Teruglopende contributie en subsidies spelen hen parten en ook de coronajaren hebben veel muziekverenigingen weinig goed gedaan. Als amateurmuzikanten wilde het vrijwillige bestuur dat juist de middelen rechtstreeks bij de muziekverenigingen komt en dat ze extra geld in de kas krijgen om nieuwe leden te werven, opleidingen te kunnen betalen, instrumenten te kopen, en ga zo maar door.

Dankzij deelname aan de Muziekloterij profiteren deelnemende verenigingen maandelijks van een duurzaam stukje extra inkomen. Ben jij onderdeel van een muziekvereniging en wil je graag meer weten? Stuur gerust een e-mail naar info@muziekloterij.nl.

Steeds leuke prijzen te winnen
Met een lot van de Muziekloterij maak je niet alleen de vereniging van jouw keuze blij, je maakt zelf ook kans op een leuke prijs! De komende zes trekkingen, november 2023 tot en met april 2024, maak je bijvoorbeeld kans op onze nieuwste prijs: Casper en het betoverde muziekdoosje. Een muzikaal avontuur waar ieder kind bij weg zal dromen.

In dit vermakelijke kinderboek gaat Casper op schoolreis naar een groot muziekgebouw. In het museum van het gebouw is een betoverd muziekdoosje. Samen met Eefje komt Casper terecht in een muzikaal avontuur…! Een heerlijk verhaal om samen met je (klein)kind van te genieten, of cadeau te doen.

Auteur Sander van den Heuvel is zelf hobbymuzikant. Vroeger bespeelde hij het keyboard en tegenwoordig speelt hij met veel plezier saxofoon. Casper en het betoverde muziekdoosje is deel twee van de “Casper-reeks” kinderboeken van Sander. En hij heeft ons zelfs verklapt dat er al aan een derde deel gewerkt wordt.

Speel mee met de Muziekloterij en maak ook kans!

De komende zes trekkingen, november 2023 tot en met april 2024, maak je kans om een exemplaar te winnen van Casper en het betoverde muziekdoosje. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is jouw muziekvereniging aan te melden en meespelen met de Nationale Muziekloterij. Dan maak jij niet alleen kans op een mooie prijs, maar kun je ook de muziekvereniging van jouw keuze steunen. En daarmee help je om ‘toekomst muziek te geven’!

Speel je nog niet mee? Meld je dan hier aan voor een (of meerdere) lot(en)!

Wil je verzekerd zijn van je eigen exemplaar? Kan je niet wachten of je prijs hebt. Casper en het betoverde muziekdoosje is te bestellen op Boekscout via deze link.  Daarnaast zij er nog veel meer mooie muziekgerelateerde prijzen te winnen. Dus, speel mee en meld je hier aan voor een lot: www.muziekloterij.nl/aanmelden.

Op de foto: Jean Leveau (secretaris), Bart Lemmen (voorzitter) en Cor Kik (penningmeester) staan stil bij het vijfjarig bestaan van de Nationale Muziekloterij. 

Gepubliceerd: 28 NOV 2023 - 08:10
Laatste update: 28 NOV 2023 - 08:17