Nationale Muziekloterij draait weer op volle toeren

Nationale Muziekloterij draait weer op volle toeren

De organisatie en deelnemende muziekverenigingen van de Nationale Muziekloterij draaien weer op volle toeren. De lotenverkoop voor de komende zes trekkingen is inmiddels van start gegaan. Vrijdag 25 oktober is alweer de eerste trekking. 

Na de succesvolle pilottrekking in maart van dit jaar heeft de organisatie alles op alles gezet om de doorstart te realiseren. Sinds het verkrijgen van de vergunning eind juli is er hard gewerkt om alles operationeel voor elkaar te krijgen. De deelnemende verenigingen zijn geïnformeerd en enthousiaster dan ooit om dankzij de Muziekloterij een stukje broodnodig duurzaam inkomen te genereren. Dat het werkt is inmiddels wel bewezen! Er komen dan ook met regelmaat nieuwe aanmeldingen binnen en de groep deelnemers is ten opzichte van de pilottrekking weer met 33 procent gegroeid.

Van oktober 2019 tot en met maart 2020 zullen er zes maandelijkse trekkingen plaatsvinden steeds op de laatste vrijdag van de maand. De eerstvolgende trekking is dus op 25 oktober 2019. Het mooie aan dit concept is dat lotenkopers met ieder lot de muziekvereniging van hun keuze kunnen steunen. De helft van de kosten van een lot, dus 2,50 euro per trekking dat dit lot meespeelt, gaat namelijk terug naar de vereniging. En dat, terwijl er ook nog kans gemaakt wordt op leuke prijzen. Een win-winsituatie voor lotenbezitters én de deelnemende muziekverenigingen!

Kan jouw muziekvereniging ook een duurzaam extra inkomen gebruiken? Wacht dan niet langer en meld je aan! Alle informatie is terug te vinden op de website www.muziekloterij.nl. Je kunt ook een e-mail sturen aan info@muziekloterij.nl. Doe mee en samen geven we toekomst muziek!

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de e-paperuitgave automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer/

Gepubliceerd: 26 SEP 2019 - 10:56
Laatste update: 10 OKT 2019 - 15:58