Nationale Muziekloterij gaat weer van start!

Nationale Muziekloterij gaat weer van start!

Vooral in deze tijd, nu vele verenigingen mede door gebrek aan compensatie vanuit de overheid kopje onder dreigen te gaan, draagt deelname aan de Muziekloterij meer bij dan ooit. De deelnemende partnerverenigingen en organisatie staan dan ook al een tijdje te trappelen en nu is het dan zover: er komen weer trekkingen van de Nationale Muziekloterij aan! De eerstvolgende trekkingsuitslag volgt op 6 november 2020.

Hiermee komt er een eind aan de pauze die de Muziekloterij had ingelast wegens de COVID-19 (corona) uitbraak. “Door de destijds gedeeltelijke lockdown kregen verenigingen ons inziens geen eerlijke kans om deelnemers te werven”, zegt Bart Lemmen, voorzitter van de Nationale Muziekloterij. “Het leek een tijd de goede kant op te gaan, maar er zijn wel onzekerheden over eventuele nieuwe maatregelen. Toch kunnen we de deelnemende verenigingen niet langer laten wachten. Juist nu, in deze onzekere tijd, hebben zij de steun extra hard nodig! Ik roep dan ook iedereen die dit leest op zijn muziekvereniging aan te melden dan wel een lot aan te schaffen. De muziekvereniging van je keuze zal je heel dankbaar zijn! Samen met alle muziekverenigingen en liefhebbers van muziek kunnen we ervoor zorgen dat we de regie in eigen hand nemen. Daar staan we als Muziekloterij voor.”

Crowdfunding campagne
Korte tijd geleden is de Nationale Muziekloterij een crowdfunding campagne gestart. Om nog meer muziekverenigingen te kunnen helpen en meespelen voor alle partijen aantrekkelijker te maken, wil de Muziekloterij haar slagkracht juist nu serieus vergroten. Iedereen die muziek ook in de toekomst wil waarborgen en dit initiatief een warm hart toedraagt kan een bijdrage doen. De campagne loopt nog tot eind oktober. Alle beetjes helpen! Kijk op bit.ly/crowdfundingmuziekloterij hoe ook jij kunt bijdragen!

Nieuwe website
Zoals gezegd staat iedereen te trappelen om van start te gaan. Op de achtergrond heeft de organisatie dan ook niet stilgezeten. Reeds opgedane ervaring is scherp onder de loep genomen en daarop zijn processen en plannen bijgesteld. Ook is er hard gewerkt aan een nieuwe website! Neem gerust een kijkje op www.muziekloterij.nl.

Komende trekkingen
Op 6 november zullen we de uitslag van de eerste trekking bekend gaan maken. Wil je dit zeker niet missen? Volg ons dan op Facebook (@NationaleMuziekloterij) of op Instagram (@muziekloterij). Alle data en uitslagen zijn natuurlijk ook steeds snel terug te vinden op onze website.
Kan jouw muziekvereniging ook een doorlopend extra inkomen gebruiken? Meld je dan nu aan. Kijk op de site of stuur een mail aan info@muziekloterij.nl. Meer dan 30 verenigingen gingen je al voor! Ook kun je natuurlijk weer loten afnemen. Ga ook daarvoor naar onze nieuwe website www.muziekloterij.nl. De vereniging waarvoor jij meespeelt kan dit heel goed gebruiken, juist nu!

Tekst: Aanlevering Muziekloterij

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/

Gepubliceerd: 22 OKT 2020 - 19:11
Laatste update: 22 OKT 2020 - 19:14