Nationale Muziekloterij start aanbrengactie

Nationale Muziekloterij start aanbrengactie

De Nationale Muziekloterij is een wervingsactie gestart om meer verenigingen enthousiast te maken voor deelname aan de loterij. De huidige deelnemers ontvangen voor iedere nieuwe vereniging die ze aanbrengen een beloning van 50 euro.

De meeste muziekverenigingen zijn binnen hun gemeente of regio ook vertegenwoordigd in overleg met collega muziekverenigingen of kennen bestuurders/muzikanten van andere verenigingen. Ook zijn er muzikanten die in meerdere orkesten meespelen. Als ze als muziekvereniging een nieuwe muziekvereniging aandragen die mee gaat doen, ontvangt de club 50 euro per aangemelde vereniging. Van meer deelnemers profiteert iedereen. Hoe groter de groep deelnemers, hoe hoger de uitkering aan de deelnemende verenigingen en hoe meer prijzen er beschikbaar komen.

Kijk voor de spelregels op: https://www.muziekloterij.nl/

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 17 FEB 2020 - 12:05
Laatste update: 17 FEB 2020 - 12:16