Nationale Online Open Solistenwedstrijd is geopend

Nationale Online Open Solistenwedstrijd is geopend

De inschrijving voor de Nationale Online Open Solistenwedstrijd is geopend. Je kunt je filmpje insturen via www.klankwijzer.nl. Inmiddels hebben diverse bedrijven al prachtige prijzen beschikbaar gesteld. Hoofdsponsor Buffet Crampon biedt vouchers van respectievelijk 1000 en 500 euro aan, te besteden bij de aanschaf van een nieuw instrument.

Aan de Nationale Online Open Solistenwedstrijd kan iedereen meedoen. Alle muziekstijlen, instrumenten en niveaus zijn welkom. Of je nu trompet of marimba speelt of viool of accordeon. En niet alleen kinderen en jongeren, maar ook muzikanten van gevorderde leeftijd mogen zich aanmelden. Kortom iedereen die een instrument bespeelt. Je mag ook als duo of trio met een vriend/vriendin of huisgenoot meedoen. Hou je wel aan de corona-veiligheidsvoorschriften.

Simpel
Deelname is simpel. Kies een solowerk (naar eigen keuze), studeer het in en maak een filmpje van je uitvoering. Klik op de button rechtsboven op deze pagina. Vul het deelnameformulier in en upload je filmpje. Let op: je filmpje mag maximaal 4 minuten duren. Stuur ook een leuke foto (liggend formaat) van jezelf mee. Maak ook vriendjes en andere leden van je vereniging enthousiast om mee te doen. Deelname is gratis.

Publiek
Bij de Nationale Online Open Solistenwedstrijd is het publiek de jury. Je filmpje wordt geplaatst op de website van KNMO Klankwijzer. Bezoekers kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete filmpje. Per e-mailadres kan maar één keer op dezelfde deelnemer worden gestemd. Dus maak familie, vrienden, buren, klas- en clubgenoten enthousiast om te stemmen.

Aandacht
Aan de Nationale Online Open Solistenwedstrijd wordt super breed aandacht besteed op de diverse mediakanalen van KNMO Klankwijzer. Zo wordt in de digitale uitgave (ruim 8200 abonnees) iedere week een tussenklassement gepubliceerd. Bovendien komt je filmpje ook te staan op Klankwijzer.tv, het videokanaal van de KNMO. Pak dus je instrument en laat Nederland zien wat je kan!

Prijzen
Inmiddels hebben al diverse ondernemers prijzen beschikbaar gesteld. Hoofdsponsor is Buffet Crampon met vouchers van respectievelijk 1000 en 500 euro te besteden bij de aanschaf van een nieuw instrument. Ook de verdere prijzen mogen er zijn: een online-workshop van een Yahama-artiest, een voucher en een demper naar keuze van Atelier Pfeiffer, een fagotriet van Fagotwinkel MuzieKarel, een cadeaubon van Muziekcentrale Adams, accessoires van JT Music BV, meespeelboeken van trompettist Eric Vloeimans en gratis deelname aan Zomercursus Woudschoten 2020 of 2021 (ter waarde van 625 euro). Bedrijven die ook mee willen doen, zijn van harte welkom. Informatie: redactie@klankwijzer.nl.

Je hebt alle tijd om je muziekstuk en de opname van het filmpje goed voor te bereiden. De inzendtermijn sluit op 1 juni 2020.

KLIK HIER voor meer informatie en opgave.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 27 MAA 2020 - 17:14
Laatste update: 28 MAA 2020 - 08:49