Nederlands Douane Orkest in kerstsfeer met Berget Lewis 

Nederlands Douane Orkest in kerstsfeer met Berget Lewis 

Het Nederlands Douane Orkest presenteert deze week in Barneveld en Heerlen de kerstshow A Christmas experience met als artiest Berget Lewis (o.a. bekend van Ladies of Soul).

Alle concerten vinden plaats in de middag.
ZO 12 DEC 2021 • 14:30 UUR: HEERLEN • PARKSTAD LIMBURG THEATER HEERLEN, klik HIER
MA 13 DEC 2021 • 14:30 UUR: HEERLEN • PARKSTAD LIMBURG THEATER HEERLEN, klik HIER

Dompel u onder in de kerstsfeer met de beste kerstklassiekers, romantische werken en prachtige liedjes van over de hele wereld zoals Jingle Bells, Sleigh Ride, Carol of the Bells en nog veel meer!

De muzikale beleving zal worden versterkt door een visuele show die u volledig onderdompelt in de unieke kerstsfeer van een waar winterwonderland!
Speciale filmbeelden zijn ontwikkeld om bekende kerstklassiekers tot leven te brengen op schermen achter het orkest.

Ook zullen de steeldrums van de slagwerkgroep en een spectaculaire LED show samen met het orkest het startsein geven voor de komende kerstperiode.

Ervaar een echt kerstfeest vol gezelligheid, verbondenheid met elkaar en blije gezichten. En dat allemaal door het muzikale visitekaartje van de Nederlandse Douane!

(advertorial)

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 07 DEC 2021 - 10:52
Laatste update: 12 DEC 2021 - 08:29