Nieuw initiatief: het Noordwijk Kamermuziekfestival

Nieuw initiatief: het Noordwijk Kamermuziekfestival

Op 10 en 14 tot en met 17 april 2022 houdt Stichting Kamermuziek Noordwijk voor het eerst het gloednieuwe Noordwijk Kamermuziekfestival: voor jong en oud een uitgelezen kans om zowel muziek te maken als er naar te luisteren. Tijdens dit muziekfestijn wordt Noordwijk een plek waar natuur, musici en muziekliefhebbers samenkomen.

De musici van het Noordwijk Kamermuziekfestival hebben mooie kamermuziekprogramma's met werken van Bach, Brahms, Faurė, Schubert, Khachaturian en nog veel meer aan te bieden. Van basisscholen tot zorgcentra, tot klassieke concerten in de Sint-Jeroenskerk en Buurtkerk, het doel is om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Ook daarom is er een Paascursus in De Muze. Voor amateurmuzikanten van alle leeftijden en niveaus die viool, altviool, cello, piano of klarinet spelen is dit een uitgelezen kans om alleen ėn in groepsverband les te krijgen, muziek te maken en die dan ook op het podium ten gehore te brengen.

Wilt u gedurende dit weekeinde ook in rust en harmonie van de muziek genieten, reserveer dan uw concertkaartje of cursusplek via onze website www.noordwijkkamermuziek.nl. 

Gepubliceerd: 20 FEB 2022 - 15:45
Laatste update: 20 FEB 2022 - 16:04