Nieuw project van Jeugdfanfare Altena

Nieuw project van Jeugdfanfare Altena

Jeugdfanfare Altena heeft een nieuw project! Projectleden maken kennis met drie verschillende muziekstijlen.

Met project X geven we als JA! drie talenten de kans om hun componeerkunsten te laten horen. We hebben drie componisten uitgenodigd een stuk te schrijven voor JA!. Ze hebben ieder een andere achtergrond en hierdoor maken de projectleden kennis met verschillende soorten muziekstijlen, composities en verschillende stijlen van dirigeren. Meld je aan via de link! https://www.jeugdfanfarealtena.nl/project-x-componistenproject/ 

Met het initiatief van Jeugdfanfare Altena (JA!) willen we jonge en jeugdige muzikanten verschillende ervaringen laten opdoen met een volwaardig fanfare orkest. We proberen hiervoor projecten op te zetten welke met het (jeugd)orkest van de eigen vereniging niet of nauwelijks zullen worden ondernomen. Ook willen we met JA! anderen de mogelijkheid geven zich te kunnen laten zien. Dit is het uitgangspunt van ons volgende project.

De eerste repetitie is op zondag 11 december 2022 en het project gaat verder vanaf zaterdag 28 januari 2023. Repetities van JA! vinden plaats op zaterdag van 17:00-19:30 in 't Rondeel te Woudrichem.

Gepubliceerd: 27 NOV 2022 - 09:14