Nieuwe BvO&I-voorzitter: 'Zeer eervolle benoeming'

Nieuwe BvO&I-voorzitter: 'Zeer eervolle benoeming'

"Ik zie het als een zeer eervolle benoeming", reageert Roel van Raaij op zijn benoeming tot voorzitter van de Bond van Orkestdirigenten en Instructeurs (BvO&I). 

De 59-jarige Van Raaij werd vandaag tijdens de Algemene Ledenvergadering van de bond aan de leden voorgesteld als opvolger van Alex Schillings. "Bestuurlijk hoop ik gebruik te kunnen maken van goede contacten in mijn netwerk", zegt de nieuwe voorzitter in een eerste reactie. Schillings werd bij zijn afscheid benoemd tot erelid van de bond. Hij blijft als adviseur aan de belangenorganisatie verbonden. Van Raaij: "Inhoudelijk hoop ik nog veel van de kennis van Alex Schillings gebruik te kunnen maken." 

KNMO Klankwijzer besteedt in de nieuwskrant van komende week aandacht aan de benoeming van Roel van Raaij.

Op de foto: Roel van Raaij (uiterst links) bij de presentatie van het nieuwe reglement voor de mars-, show- en percussiesector tijdens de KNMO Congres.

Blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale KNMO Klankwijzer Nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of volg: https://www.facebook.com/kwmagazine/

Gepubliceerd: 01 JUN 2019 - 21:58
Laatste update: 01 JUN 2019 - 23:05