Nieuwe cd's van harmonie Sint Michaël van Thorn

Nieuwe cd's van harmonie Sint Michaël van Thorn

Harmonie Sint Michaël van Thorn heeft twee nieuwe cd's op de markt gebracht. 

Onlangs verscheen de cd Return to Middle Earth met de live-opname van de première van de 5e symfonie van Johan de Meij afgelopen zomer in in TivoliVredenburg Utrecht. (14,95 euro) 

Daarnaast is ook de dubbel-cd Celebration (19,95 euro) verkrijgbaar met de concourswerken van het concertconcours in Enschede (2016) en de European Championship for Wind Orchestras (ECWO) in Brussel (2018) en van het WASBE-concert in TivoliVredenburg (2017). Met uitvoeringen van The Frozen Cathedral (Mackey), Poeme du Feu (Gotkovsky), Time for Outrage (Pütz), Dionysiaques (Schmitt), Mutations (Piqueur) en Feste Romane (Respighi). 

De cd’s zijn te bestellen per e-mail via info@harmoniethorn.nl na overmaking van het verschuldigde bedrag op rekeningnr. IBAN NL92 RABO 0151 0002 39, t.n.v. Harmonie St Michael van Thorn, o.v.v. de titel(s) en het aantal gewenste cd’s (Gelieve daarnaast ook 3,95 portokosten over te maken).

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 23 NOV 2019 - 08:10
Laatste update: 24 NOV 2019 - 09:26