Nieuwe muziek voor jeugdorkesten en lagere divisies

In de catalogus van Ferskaat Music Publications zijn tal van nieuwe werken voor jeugd- en lagere divisieorkesten opgenomen.

In het genre Pop zijn onder meer de singles Demons, Whatever it Takes en Believer van de Amerikaanse Indie-rockband Imagine Dragons beschikbaar voor harmonie, fanfare en brassband.

Het nummer Beat Me van Davine Michelle (foto) is eveneens verkrijgbaar voor de drie blaasmuziekbezettingen. Andere nieuwe titels in de categorie Pop zijn Old Town Road (bekend van de Amerikaanse countryzanger Billy Ray Cyrus), de coronahit (15) 17 Miljoen mensen, het bekende thema uit de James Bond-films en de traditional Hokey Cokey.

Nieuwe concertwerken voor het niveau graad 1 en 2 zijn ThreEmotions (Nynke Jaarsma), Night at the Drive In (Peter Martin), Let's have a Chat (Patrick Millstone) en Diversions (Peter Martin).

David Well maakte diverse arrangementen van hits van Kinderen voor Kinderen.

In Take a Snake voor solist op (tuin)slang en orkest staat de televisiebioloog Freek Vonk centraal.

Drum's in the Air (slagwerk) en Look at me! (trompet, cornet, bugel of altsaxofoon) zijn andere nieuwe solowerken in de catalogus van FerskaatMP.

Werken op het niveau Grade 2 zijn ook geschikt voor kleinere orkesten of orkesten met een incomplete bezetting.

Meer informatie: KLIK HIER.

Foto: Facebook Davine Michelle

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 14 OKT 2020 - 17:16