Nieuwe rubriek in KNMO Klankwijzer: alles over educatie 

Nieuwe rubriek in KNMO Klankwijzer: alles over educatie 

Voor activiteiten op het gebied van educatie is grote belangstelling. Zowel bij de jeugd als bij volwassenen. Ook blijkt regelmatig tijdens congressen en themadagen dat er grote behoefte bestaat aan informatie over deze onderwerpen.  

Daarom heeft KNMO Klankwijzer voor activiteiten op het gebied educatie en alles wat daarmee samenhangt een speciale rubriek geopend in de wekelijkse e-paperuitgave. Behalve aankondigingen van activiteiten zoals play-ins, workshops, jeugdfestivals, muziekkampen, jeugdwedstrijden, etc vind je op deze aparte pagina's  ook informatie over cursussen, masterclasses, clincs, opleidingen, open dagen, good practices, tips en tops, etc.

Bekijk de eerste afleveringen van deze rubrieken: KLIK HIER.

KNMO-verenigingen kunnen berichten voor deze rubriek (aankondigingen van of oproepen voor deelname aan educatieve activiteiten) opgeven via: KLIK HIER.

Voor ondernemers, (onderwijs)instellingen en organisaties bestaat de mogelijkheid om activiteiten op het gebied van jeugd en educatie (cursussen, masterclasses, clincs, play-ins, workshops, infomratiebijeenkomsten etc) via de diverse mediakanalen van KNMO Klankwijzer promoten. Dat kan al vanaf 10 euro per week. Vraag vrijblijvend informatie via redactie@klankwijzer.nl

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 06 JAN 2020 - 20:27
Laatste update: 30 JAN 2020 - 16:33