Nieuwe stellingen voor strategisch plan KNMO

Nieuwe stellingen voor strategisch plan KNMO

De KNMO is gestart met de ontwikkeling van een nieuw strategisch plan. Lezers van KNMO Klankwijzer kunnen hier een steentje aan bijdragen door via een poll hun mening te geven over een aantal stellingen.

Rondom vier belangrijke strategische doelstellingen is een aantal stellingen geformuleerd. Het gaat om belangrijkste thema’s in de verschillende sectoren van de amateurmuziek. Daarover wil de regiegroep graag jouw mening weten. De stellingen worden via de nieuwsbrief van KNMO Klankwijzer verspreid. Deze week deel 2 met als thema: Een leven lang muziek maken en bewegen.

Geef aan of je het eens of oneens bent met de stelling. Het invullen duurt circa 2 minuten. De resultaten worden (natuurlijk anoniem) gepresenteerd aan het Algemeen Bestuur.

Deel 2 staat inmiddels online. KLIK HIER om de vragenlijst te openen.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 06 MEI 2021 - 10:36
Laatste update: 06 MEI 2021 - 11:04